Sedan vi startade vår verksamhet i Norge 2005 har vi vuxit till att bli en av Norges ledande leverantörer av trycksaker. Vi har kontor i Oslo och etablerade år 2012 ett säljkontor i Tallinn, Estland som har hand om den Svenska och baltiska marknaden.

Vi har specialiserat oss på tejp med tryck, avspärrningsband med tryck och etiketter, men har de senaste åren utökat vårt sortiment kraftigt för att kunna möta den ökade efterfrågan för olika profileringsprodukter och trycksaker.

P2Märkning vill med våra produkter hjälpa våra kunder att förbättra sin exponering och konkurrenskraft, vilket vi gör genom att erbjuda riktigt bra trycksaker till lägsta möjliga pris.

För att leva upp till vårt motto om låga priser har vi valt att sälja mycket med låga marginaler istället för att sälja lite med höga marginaler. Just därför kan vi på P2 Märkning erbjuda dig marknadens bästa priser för trycksaker.

På P2Märkning sätter vi våra kunder i fokus. Har du frågor om de olika produkterna vi erbjuder och funderar på vad som passar bäst för ditt företag är du välkommen att höra av dig till oss via mail eller telefon så hjälper vi dig med glädje.

Hos oss handlar du smidigt, tryggt och billigt!